Per l’horta

Posted on Març 4, 2007. Filed under: política i apunts d'actualitat |

A tots els especuladors que fan negoci amb la vida de la gent de l’horta. A tots aquells polítics que faciliten i propícien la devastació del territori. A tots, els dic, que mai no podran acabar amb una part de la memòria i la identitat del País Valencià, la dignitat dels habitants i treballadors de l’horta. Han de saber, que per cada anegada d’horta que arrasen, es trobaran amb una nova onada de lluita popular.

No pensem oblidar que aquest país ha viscut de i per l’horta, que ha estat una de les seues signes d’identitat i que no el canviem per ciment ni per diners. Mai no podran comprendre que una persona que viu de la terra no la canvia per diners i, que la memòria queda sempre en la terra. Les seues cases estaran maleides per sempre, seran cases construides amb sang, i no oblidarem mai que la seva ambició ha destruit somnis, ilusions i treball de generacions senceres. Poden inventar-se noves ZAL’s, nous PAI’s i tot el que vullguen, que mai acabaran amb la memòria d’un poble que ama la terra i la respecta.

Alboraia, La Punta, El Cabanyal, La Vall de la Valldigna, Malilla, Burjassot, Foios i, totes les poblacions que són víctimes de les actuacions dels assassins de somnis, no oblidaran i, sobre toto, no perdonaran les expropiacions a la forÇa, les recalificacions, ni les promeses incomplides. No respecten ni les seues pròpies lleis, les que ells mateixos han fet i refet. Però, sempre arriba un moment en que necesiten més, més territori que destruir, més horta que assassinar i més diners que guanyar.

Poden enviar a la seua policia a que desocupe als perillosos llauradors i les seues famílies, poden incendiar zones senceres de boscos per recalificar-los, poden fer tot el que desitgen. Però, mai oblidarem que la tera no és seua, que la terra no és de ningú i, que hi ha gent que ha mort per defensar-la. I, per això, continuarem denfesant-la, perquè DEFENSAR LA TERRA NO ÉS CAP DELICTE.

Contra els endorracaments del Cabanyal, contra les desokupacions de La Pilona, El Malas Pulgas i, la criminalització del moviment okupa als Poblats Marítims. Contra les expropiacions il·legals de La Punta i, contra tot moviment especulatiu, informa’t i lluita.

http://video.google.es/videoplay?docid=-1969880704661946327&q=tornallom

Anuncis

Make a Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

5 Respostes to “Per l’horta”

RSS Feed for Zarabanda València Comments RSS Feed

gracias por el texto “tu puedes cambiar el mundo” y por este video del Tornallón, prueba palpable del fascismo en el que vivimos

I do not disagree with this post!!

What a frankly great piece.

Strikingly well written post!

That was revelatory article.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: